dimarts, 19 de maig del 2020

JOCS AMB NINOTS


JOCS AMB NINOTS
Bon dia guapes i guapos! Esper que estigueu súper bé gaudint de poder sortir a jugar fora en aquesta illa tant fantàstica que teniu. Avui us propòs dos jocs molt divertits perquè no us avorriu les estonetes que hàgiu d'estar per casa.
El menja joguines: col·loquem dos cubs un a cada costat del passadís, un cub és per tu (l'adult o germà gran) i l'altre és pel nen o nena. En mig del passadís deixarem moltes  joguines i pilotes. Seguidament, li explicarem al nostre fill/a que som monstre menja pilotes i que hem de portar com més ràpidament millor totes les joguines que puguem als nostres cubs. Guanyarà  el jugador que més joguines sigui capaç de portar al seu cub en un minut (és important que l'adult es fiqui en paper de monstre maldestre i vagi lent a pels joguets).
El rescatador: amagarem joguines per qualsevol habitació de la casa, algunes les col·locarem per sobre del sofà, per sota de les cadires o llocs on els nens/es hagin de fer algun esforç per trobar-les. Quan estigui tot amagat els hi explicarem que han de trobar-les totes per portar-les al hospital (un cubell) que la salut de les joguines depèn d'ell.
TORNADA A LA CALMA
Les parts del meu cos: ens estirarem mirant cap al sostre i li direm al nostre fill/a que jugarem a veure qui es troba les parts del cos més ràpid.
El meu email és: marctur@ceipsantferran.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada