dimarts, 21 d’abril del 2020

SOM EQUILIBRISTES

SOM EQUILIBRISTES

-          Expressivitat motriu:
Ens preparem per jugar, comptem fins a tres amb l’infant i és aquí quan comença a jugar. En aquesta sessió, la fase d’expressivitat motriu, la dividirem en dos: primer farem aquesta activitat on treballarem l'equilibri. 

Primer de tot, buscarem materials que tinguem per casa com coixins, capses, algun banquet petit..., materials que ens permetin estar una miqueta alçats i provoquin desequilibri. Posteriorment farem els següents exercicis:
·         Buscarem estar en equilibri amb els dos peus recolzats.
·         Buscarem una situació d'equilibri recolzant tan sols el peu dret.
·         Buscarem una situació d'equilibri recolzant tan sols el peu esquerre.
·       Ens posarem per parelles o grups de 3 (amb els germans/es o papis i mamis), seguint recolzats en una superfície inestable com la que es veu a la foto. Ens col·locarem a una distància de mig metre i ens anirem passant un ninot o pilota sense perdre l'equilibri.
VARIANTS
·         Farem el mateix però utilitzant tapes de capses (a alguns materials similar) per passar-nos la pilota.
·     Realitzarem el mateix però aixecant una cama. (provocant així un desequilibri molt més gran).

Un com finalitat el treball d'equilibri, a la següent part de la sessió l’infant tindrà llibertat per utilitzar aquests materials i altres que tingueu per casa com (teles, capses, pilotes...) per jugar de forma lliure com fem l'aula de Psicomotricitat del cole.

-          Part de Representació:
Primer de tot tornem a la calma, ens tombem damunt una manta que tinguem a casa o estoreta per a no tombar-nos directament a terra, tanquem els ulls, posem a youtube el vídeo de la granota i ens relaxem:
Quan acabem la relaxació, fem una representació d’allò que hem jugat, en aquesta sessió farem una conversa amb l’infant per veure si li ha agradat la sessió, com s’ha sentit, a què ha jugat...

Esper que us hagi agradat la sessió de psico, una abraçada gran i molta força!!!
Record que el meu email és: marctur@ceipsantferran.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada