dilluns, 20 d’abril del 2020

TORNAM DE LES VACANCES!!

MOLT BON DIA ESTIMATS I ESTIMADES
💜

COM HAN ANAT LES VOSTRES VACANCES DE PÀSQUA? US HA DUT QUALQUE COSETA EL CONILLET? 

ME FA MOOOOLTA PENA QUE NO POGUEM TORNAR A L'ESCOLA TOTS JUNTS I COMENÇAR A FER COSETES NOVES... HAUREM D'ESPERAR 😱

PER AIXÒ SEGUIREM DIVERTINT-NOS I FENT FEINETA PER AQUI... D'ACORD?

AU IDÒ... COMENCEM!!


SABEU QUIN DIA ÉS?

AVUI ÉS DILLUNS 20 D'ABRIL









COM PODEU VEURE, AVUI DESPRÉS DE MOOOOLTS DE DIES, TORNEM A COMENÇAR L'ESCOLA A CASA

EP! MIREU! US HEU FIXAT QUE AQUESTA SETMANA S'ACOSTA UN ALTRE ANIVERSARI D'UN COMPANY DE LA CLASSE? LLEGIU-LO I HO SABREU DE SEGUIDA QUI ÉS I QUIN DIA ELS FA! L'HAUREM DE FELICITAR, OI??


  • I SI ENS CONTEM QUÈ HEM FET AQUESTES VACANCES DE PÀSQUA? COM ENS HEM ENTRETINGUT I ENS HEM DIVERTIT? JO HO VULL SABEEEEER TOT EL QUE HEU FET!! 

MIREU, JO US DEIXO UN VÍDEO ON US EXPLICO TOT EL QUE HE FET AQUESTS 10 DIES DE VACANCES! 





MIREU QUIN BOSC TAAAAAN GRAN I POLIT PER A JUGAR I FER MOLTES COSES DINTRE D'ELL! 



I TAMBÉ US MOSTRO LES "PANADES" DE MALLORCA QUE VÀREM FER! VAREN SORTIR BONÍSSIMESSSSS!😋








ARA US TOCA A VOSALTRES, US FEIS UN VÍDEO EXPLICANT EL QUE HEU FET? O TAMBÉ HO PODEU FER ESCRIVINT, O AMB UN DIBUIX... COM MÉS US ESTIMEU! 

QUAN ELS TINGUI TOTS ELS PENJARÉ AL BLOC PER A QUE TOTS ELS POGUEM VEURE!

FamĂ­lies, amb aixĂČ es vol seguir fomentant la capacitat de reflexiĂł i exercitaciĂł de la memĂČria dels boixos i boixes. A mĂ©s que s'amollin i parlin en CATALÀ, ja que, n'hi ha que encara els hi costa una mica expressar-se per vergonya. TambĂ© es practica l'escriptura significativa i funcional, ja que, expliquen coses que han viscut en primera persona, de les seves expeciĂšncies.

  • PEGUEU UNA ULLADETA AL QUE US HA POSAT NA MARIA D'ENGLISH! GAUDIU MOOOLT!

  • TAMBÉ AL QUE US HA POSAT NA LOURDES SOBRE ELS GRUPS INTERACTIUS! CREC QUE SERÀ BEN DIVERTIT.

  • JA SABEU, EL CONTE QUE NO FALTI! 

AH, SABEU QUE AQUESTA SETMANA ÉS SANT JORDI? DIJOUS 23 SE CEL·LEBRA EL DIA DEL LLIBRE!  

US ENRECORDEU DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI? L'HEM CONTAT DES DE QUE TENIM 3 ANYETS, A QUE SÍ?

BÉ, PER SI ALGÚ NO LA RECORDA... AQUÍ US DEIXO EL VÍDEO-CONTE! SEGUR QUE US ENRECORDEU!


EI, PERÒ SABEU UNA COSA? AQUESTA ÉS LA VERSIÓ QUE TOTS I TOTES SABEM DE LA LLEGENDA DE SANT JORDI...

PERÒ JO HE TROBAT UNA ALTRA QUE M'AGRADA MOOOOOLT MÉS! ON LA HISTÒRIA CANVIA PER COMPLET! LA PRINCESA ÉS LA GRAN PROTAGONISTA I... SABEU QUÈ? S'ENFRONTA AL DRAC!! ÉS SÚUUUPER VALENTA! LA VOLEU SABER? AQUÍ US HO DEIXO...


FamĂ­lies, us deixo les pues "versions" del conte, per a que, els petits i petites entenguin el significat de la igualtat i ja que estem, no ens hem d'oblidar de practicar la coeducaciĂł. D'aquesta manera donem a entrendre als boixos i boixes que, tant homes com dones, nens i nenes, poden fer la mateixa labor i acciĂł. Que no sols el prĂ­ncep i cavaller s'enfronta i guanya al drac o al dolent, sino que tambĂ© la princesa, la dona Ă©s igual de forta i valenta i s'enfronta per aconseguir justĂ­cia i el bĂ© de tothom. HEM D'EDUCAR EN IGUALTAT, AIXÍ ELLS I ELLES VIURAN I ACTUARAN COM A PERSONES AMB VALORS I JUSTES.


AAAAH! QUE M'OBLIDAVA! PENSEU A FER-VOS LA FOTO DIVERTIDA🙏 QUE ENCARA ME FALTEN MOOOLTES! TINC MOLT POQUETES! I ME FA MOOOOLTA IL·LUSIÓ FER EL POSTER AMB TOTS I TOTES FENT EL MICO😛



AU IDÒ! US SEGIU FENT BEN NETES LES MANS, A QUÈ SÍ? AIXÒ ESPERO!! HEM D'ESTAR SANS I SANEEES! QUE EN UN PARELL DE DIES PODREU SORTIR UNA ESTONETA AL CARRER A FER UNA VOLTETA! QUINA SORT TENIU!


FINS DEMÀAAAAAAA!

US ESTIMO MOLT!

NÚRIA 💜


FamĂ­lies! Us demano que siguin els propis nens i nenes els qui intentin llegir les publicacions i que facin les activitats per ells sols (sempre que sigui necessari, oferiu la vostra ajuda). Seria ideal que aponteu a una pissarreta o a un paper les rutines a seguir de cada dia, aixĂ­ els infants ho tenen mĂ©s accessible i fĂ cil de llegir. Per favor, seguiu fent hĂ bits i rutines d'higiene i alimentaciĂł. AixĂ­ com de recogida de material. Han de ser responsables en tot moment de les seves acciona. Recordeu que Ă©s com si estessin a l'escola perĂČ des de casa.

US RECORDO QUE TOT el que us posem al bloc Ă©s totalment orientatiu. SĂłn recursos i recomanacions per a que els boixos i boixes no deixin d'estar en contacte amb l'escola i el seu dia a dia allĂ . És difĂ­cil intentar dur la realitat de l'escola a casa, perĂČ precisamente per aquest motiu, ens hem de prendre amb calma tot quest procĂšs. Anau a poc a poc, sempre respectant el ritme del vostre fill o filla. Igualment, les activitats que us posem sĂłn per a que la majoria d'elles les facin de forma autĂČnoma, de vosaltres nomĂ©s necessiten que les expliqueu i ja estĂ . 



SABEU QUE EM PODEU CONTACTAR QUAN VULGUEU AL MEU CORREU, PER QUALSEVOL DUBTE, INCOMODITAT, INTERÈS... nperez@ceipsantferran.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada