dilluns, 30 de març del 2020

A la recerca del tresor perdut

BON DIA A TOTS I A TOTES! SABEU QUIN DIA ÉS AVUI? SÍ, DILLUNS! I COM CADA DILLUNS TOCA GRUPS INTERACTIUS.

PER A LA SESSIÓ D'AVUI HEM AMAGAT EL TRESOR D'UNS AMICS PIRATES A CA TEVA. ELS PIRATES VOLEN QUE TU EL TROBIS I ELS FACIS UN MAPA EXPLICANT ON L'HAS TROBAT PERQUÈ ELLS EL CERQUIN. TAMBÉ VOLEN JUGAR.















COMENÇAM?

Mamàs i papàs, que necessitam per preparar aquest joc?

  • 5 pistes (És un nombre opcional). Les pistes poden ser tipus (VES AL LLOC DE LA CASA ON ES FACI EL MENJAR, VES AL LLOC DE LA CASA ON POTS TROBAR 3 ESCURADENTS...). Allà el nen/a trobarà la següent pista, i així successivament fins a arribar al tresor.
  • Bosses per amargar les pistes.
  • Espai per a poder dur a terme la recerca del tresor. Poden ser diferents parts de la casa.
  • Carta per al pirata. Estaria bé imprimir-la o crear-la a mà perquè els nens i nenes puguin escriure damunt.























Cada vegada que van cercant la pista per la casa han d'escriure a la carta allà on estan, les passes que han donat i allà on han arribat.














  • El tresor. Pot ser un premi per als nens i nenes (mirar una pel·lícula, fer una recepta, jugar a un joc que els faci molta il·lusió, fer una manualitat...)

Com es juga?

1. Amaga les bosses amb les pistes i el tresor final. Hi haurà tantes bosses com pistes vulguis. El tresor final el podeu triar vosaltres (pot ser veure una pel·lícula, fer una recepta, jugar a un joc de taula... alguna cosa que el motivi).

2. Cercar-ho. És el moment en què els nens cerquen el tresor. Aquí explicam l'activitat als nens i nenes i els donem la primera pista.

3. Van cercant pistes i a la vegada van escrivint al mapa del pirata les passes que donen.

4. Una vegada han arribat al tresor... A GAUDIR!


No dubteu en enviar-me el resultat d'aquesta activitat al meu correu lourdesgm26@gmail.com i així podrem mostrar la feina que feis als companys.


Molts petons i abraçades! 💜


Us trobam a faltar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada