dijous, 19 de març del 2020

QUÈ FAREM AMB LES BRANQUES?

BON DIA TOT EL DIA! 
💜

COM US SENTIU AVUI?
 

SABEU QUIN DIA ÉS?


AVUI ÉS DIJOUS 19 DE MARÇ

JA HEM COMPTAT LES CADIRES, ELS TELEVISORS... QUÈ US SEMBLA SI AVUI COMPTEM LES TAULES QUE HI HA A LA SALA I LES QUE HI HA A LA CUINA? AU VINGA, A COMPTAR!!



QUÈ TOCA AVUI?

1. ASSEMBLEA

COM QUE JA L'HEU FETA MIRANT EL DIA DE LA SETMANA, COMPTANT LES COSES DE CASA I MIRANT EL TEMPS QUE FA... AH! TAMBÉ US HAN DEMANAT ELS PAPIS I MAMIS COM US SENTIU AVUI? AIXÒ FORMA PART DE L'ASSEMBLEA EHH?!

*Fomentau que parlin, s'expressin... això afavoreix al seu llenguatge oral i al fet de deixar la vergonya a un costat.

2. QUÈ FEM AMB LES BRANQUETES?

US ENRECORDEU QUE AHIR US VAIG DIR QUE ANÉSSIU PEL CAMP DEL COSTAT DE CASA A BUSCAR BRANQUES I PEDRETES? HEU INVESTIGAT PER A QUÈ LES PODEM FER SERVIR? TENIU GANES DE SABER-HO? DONCS...

EL QUE HEU DE FER ÉS AGAFAR UN PAPER EN BLANC I POSAR-LES A SOBRE. SABEU QUE PODEU FER? CREAR MULTITUD DE PERSONATGES I OBJECTES! 
PODEU DIBUIXAR TOT EL QUE SE US OCORREIXI AMB LES BRANQUETES I LES PEDRES, VEUREU QUE ES TORNA MÀGIC! 

A MÉS, PODEU CREAR HISTÒRIES. PENSEU QUE PER CREAR UNA HISTÒRIA QUÈ NECESSITEM?

  • PERSONATGES/OBJECTES
  • UN LLOC
  • UN PROBLEMA O SITUACIÓ QUE OCORRI


JO HE CREAT LA MEVA HISTÒRIA, LA VOLEU VEURE??




















   

**COM PODEU VEURE, JO NO TENIA PEDRES I HO HE FET AMB COPINYES DE LA MAR QUE TENIA PER CASA! TAMBÉ US PODEN SERVIR SI EN TENIU**

AMB LA IMAGINACIÓ QUE TENIU, SEGUR QUE US SURTEN HISTÒRIES INCREÏBLES I BONIQUÍSSIMES! LES CONTAREU A LES VOSTRES FAMÍLIES? A MI TAMBÉ ME LA PODEU CONTAR COM JO HO HE FET AMB VOSALTRES! 👍

  • Amb aquesta activitat es vol fomentar i potenciar la creativitat i la imaginació en tot moment. El poder està a la seva ment i heu de deixar que siguin ells i elles els que treguin el suc, us sorprendran. És una pràctica molt interessant perque veuen el sentit de fer d'un objecte múltiples funcions. A part, es fomenta el respecte i cura per la natura, esper que les branquetes que hagueu agafat hagin estat del terra i no arrancades 👀💚. 
  • A més, es segueix treballant l'escriptura, cosa que han de tenir ganes de fer, doncs, quina millor manera que fent-ho amb una cosa que els hi agrada? Penseu que és una escriptura funcional, és a dir, ells escriuen així com els hi sona la lletra o paraula. No els hem de corregir, deixau-los que escriguin, encara que no tingui sentit el que escriuren 😂

3. HIGIENE I ESMORZAR

MANS BEN BEN NETES???? DONCS... TOCA ESMORZAR!! AVUI TOCA ENTREPÀ. PENSEU A SEGUIR RECULLINT I RENTANT LA TAULA CADA VEGADA QUE ACABAU, EH?? 

* Famílies, seguiu fomentant els moments d'higiene personal, que siguin ells i elles responsables de la seva feina d'agafar l'esmorzar, retirar-lo de la taula i fer-ho net.

4. PATI

SORTIU, JUGUEU, BALLEU... COM SEMPRE!! DESCARREGUEU ENERGIA!!

5. ENGLISH

AVUI NA MARIA ENS HA PREPARAT UNA SESSIÓ BEN POLIDA! ANAU A VEURE COM US DIVERTIU AVUI AMB ELLA! 

6. SARITA

AVUI AMB NA SARITA TAMBÉ TENIU MOLTS DE JOCS SÚPER DIVERTITS PER A FER AMB ELLA! ANAU I PEGAU UNA ULLADA!

7. CONTE

QUE AVUI EL PARE, GÜELU... US CONTI UN CONTE BEN POLIT!!



DEMÀ US PENJARÉ UN VÍDEO AMB TOT EL QUE ESTAU FENT AQUESTS DIES. M'ESTÀ ENCANTANT, M'HE EMOCIONAT MOLT!!

US ESTIMO MOOOOOOOOOLT💕
NÚRIA.



Famílies! Us demano que siguin els propis nens i nenes els qui intentin llegir les publicacions i que facin les activitats per ells sols (sempre que sigui necessari, oferiu la vostra ajuda). Seria ideal que aponteu a una pissarreta o a un paper les rutines a seguir de cada dia, així els infants ho tenen més accessible i fàcil de llegir. Per favor, seguiu fent hàbits i rutines d'higiene i alimentació. Així com de recogida de material. Han de ser responsables en tot moment de les seves acciona. Recordeu que és com si estessin a l'escola però des de casa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada